Intézményvezető: Gémesi Csaba Tamás

AZ INTÉZMÉNY létesítményei

 I-es épület:

  1. Földszint: 3 lakószoba
  2. Emelet: 5 lakószoba
  3. Társalgó
 

II-es épület

  1. Emelet: 4 lakószoba áll a tanulók rendelkezésére.
  2. Társalgó
  3. Kondicionáló terem
 

III-as épület:

  1. Tanulószoba
 

Udvar:

  1. Labdarúgó pályák
 

A kollégiumi élet szempontjából fontos lakószobák ideális „második otthont” jelentenek tanulóinknak, 2, 3, 4, 6 ágyas szobákban laknak a diákok, lakószintenként közös fürdőszobái van az épületeknek.  A szintenkénti társalgók szintén jó alapot adnak a funkcionális működéshez. Külön közösségi helyiség biztosított a diákönkormányzat működéséhez, a szilenciumi alkalmakhoz, előadásokhoz.

A kollégium széleskörű sportolási és szabadidős lehetőségeket kínál, fedett helyiségekben asztalitenisz, asztali foci, darts, testépítő programokra van lehetőség; szabadtéren több műfüves és fű borítású sportpálya áll a kollégium lakói rendelkezésére.

tanulószobában egyszerre 30 fő részére nyílik nyugodt, ellenőrzött tanulási lehetőség.

Ez a Magyarországon újszerű gondolkodásmód nagy távlatokat nyitott meg Kaposváron, Somogy vármegyében, sőt országos szinten is, mivel úttörője volt a jelenkori labdarúgó akadémiáknak. Az anyaiskola – Ponikfor Zoltán igazgató úr vezetésével – saját diákjaival építette fel a kollégium épületeit, és hosszú évekig saját erőből tartotta fenn a hozzá tartozó sportpályákat, igazgató úr volt az egyesület első elnöke is.

Elérhetőségek

Intézménykód: SA0801
Adatkezelési tájékoztató

Fenntartó elérhetőségei

Kaposvári Tankerületi Központ

Az intézmény a közfeladat ellátásával kapcsolatos alapvető információit az Oktatási Hivatal honlapján keresztül elérhető KIR szakrendszerbe történő feltöltéssel teljesíti.
További információ: www.oktatas.hu/hivatali_ugyek

GESZ étkeztetés elérhetősége

Cseri Úti Kollégium – Kaposvár 2022