Intézményvezető: Gémesi Csaba Tamás

Pályázatok

Pályázatok 2019

NTP-SFT-19-0033 „Sport tehetséggondozás egy “sportos kollégiumban” (elnyert összeg: 500 000 Ft)  

Programunk célja, hogy sikeres, aktív életvitelű, pozitívan gondolkodó sportoló tanulókat formáljunk, akik örömet lelnek a különféle pszichomotoros tevékenységekben, elviselik a stresszt, a terheléseket, a fizikai igénybevételeket, vállalják a közösségi felelősséget, követik a szabályokat, igénylik és elfogadják a normákat, a megmérettetést és az értékelést. Olyan társas kapcsolatok kialakítása is célunk, amelyekben természetes az elfogadás, az együttműködés, a fair play szelleme. 

Pályázatok 2018

NTP-MUV-18 A hazai és a határon túli művészeti tehetséggondozó programok támogatása. (elnyert összeg: 1 000 000 Ft)  A program célja, hogy a résztvevők élményeket szerezzenek, ötleteik megvalósításához megkapják az elméleti és gyakorlati, de legfontosabb az útkeresés, kutatás.

NTP-SFT-18 Hazai és határon túli sporttehetségeket fejlesztő tehetséggondozó programok támogatására. (elnyert összeg: 980 000 Ft)

Programunk célja, hogy sikeres, aktív életvitelű, pozitívan gondolkodó sportoló tanulókat formáljon, akik örömet lelnek a különféle pszichomotoros tevékenységekben, elviselik a stresszt, a terheléseket, a fizikai igénybevételeket, vállalják a közösségi felelősséget, követik a szabályokat, igénylik és elfogadják a normákat, a megmérettetést és az értékelést.

NTP-MTTD-18 A matematikai, a természettudományos és a digitális kompetenciák erősítését szolgáló hazai és határon túli tehetségsegítő programok támogatása (elnyert összeg: 1 000 000 Ft)

A program célja a komplex tehetséggondozás, fő kompetencia terület a matematika. Gyakorlati feladatokkal, amelyek megfelelő alapokat szolgálnak, hogy más kapcsolódó kompetencia területeken elmélyítsék a tanulók  jártasságát.

Pályázatok 2017

EFOP-4.1.3 Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése. ( elnyert összeg: 30 002 194 Ft)
Fejlesztések: 
Új ágyak, szekrények, polcok, hűtőszekrények, televíziók, mikrohullámú sütők, értékmegőrző szekrények beszerzése.
Új műanyag nyílászárók beépítése, közösségi terek, 1db komplett  vizesblokk felújítása,  közösségi bútorok beszerzése.

NTP-SFT-17-0042 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett Hátrányból a győzelem felé című pályázatuk a Támogató döntése alapján 1 250 000Ft vissza nem térítendő támogatásban részesül

Elérhetőségek

Intézménykód: SA0801
Adatkezelési tájékoztató

Fenntartó elérhetőségei

Kaposvári Tankerületi Központ

Az intézmény a közfeladat ellátásával kapcsolatos alapvető információit az Oktatási Hivatal honlapján keresztül elérhető KIR szakrendszerbe történő feltöltéssel teljesíti.
További információ: www.oktatas.hu/hivatali_ugyek

GESZ étkeztetés elérhetősége

Cseri Úti Kollégium – Kaposvár 2022