A legfrissebb kollégiumi elvételi tájékoztatót és a felvételi kérelmet az alábbi linken töltheti le. Letöltés
Kollégiumi-felvételi-tájékoztató-2021

2021-06-03

Tájékoztató

Tisztelt Szülők! Köszönjük, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és ránk bízák gyermekeiket.Kérem engedjék meg, hogy betekintést adjak tevékenységünkről. tajekoztato-2021-06-02
Az NTP-SFT-19-0033 “Tehetséggondozás egy “sportos” kollégiumban” pályázat 2021. január 31-én sikeresen lezárult.
“Fedezd fel a benned lévő sporttehetséget!” NTP-SFT-20
A 448/2020.(XI.10) Kormányrendelet értelmében, a kaposvári Tankerület engedélyével és az egészségügyi szabályok betartásával a kollégium továbbra is nyitva  azon tanulóink számára akik általános iskolások illetve szakmai gyakorlatot végeznek, edzenek vagy mérkőzésük van.
Jelenleg futó pályázatunk – a tavalyi tanévről a vírus helyzet miatt meghosszabbításra került- NTP-SFT-19-0033 „Sport tehetséggondozás egy “sportos” kollégiumban”című pályázat.
A vírus terjedésének megakadályozásának fontos eleme a kéztisztaság.Az optimális kézhigiénia érdekében falra szerelhető adagolós kézmosó készülékek kerültek felszerelésre szintenként.
Kollégiumunkban továbbra is célunk, hogy még nagyobb figyelmet fordítsunk a  környezettudatos nevelésre. Ennek egyik lépéseként került elhelyezésre szintenként 3db palackprés.
Az NTP-SFT-18 – Hazai és határon túli sporttehetségeket fejlesztő  pályázat keretében  tanulóink egy csoportja élvezetes kiránduláson vett részt a pécsi Mecsextereme parkban.
(elnyert összeg: 1 000 000 Ft) A program célja a komplex tehetséggondozás, fő kompetencia terület a matematika. Gyakorlati feladatokkal, amelyek megfelelő alapokat szolgálnak, hogy más kapcsolódó kompetencia területeken elmélyítsék a tanulók  jártasságát. 
(elnyert összeg: 980 000 Ft) davdav Programunk célja, hogy sikeres, aktív életvitelű, pozitívan gondolkodó sportoló tanulókat formáljon, akik örömet lelnek a különféle pszichomotoros tevékenységekben, elviselik a stresszt, a terheléseket, a fizikai igénybevételeket, vállalják a közösségi felelősséget, követik a szabályokat, igénylik és elfogadják a normákat, a megmérettetést és az értékelést.
(elnyert összeg: 1 000 000 Ft) A program célja, hogy a résztvevők élményeket szerezzenek, ötleteik megvalósításához megkapják az elméleti és gyakorlati, de legfontosabb az útkeresés, kutatás